Hae tästä blogista

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tulokkaalle

Tulokkaalle, jonka pitäisi ilmestyä helmikuun aikana, olen ommellut pientä ja sievää tässä viimeviikkojen aikana. Sukupuoltahan näistä ei voi päätellä millään! :-) Majapuun iki-ihanasta sydänmerinovillasta syntyi tämä vajaa 60-senttinen puku ja pikkuruinen hattu. Mieheni ehdotuksesta kokeilin tuota erivärineppisysteemiä. Mielestäni tuli ihan mukavan näköinen. Jokainen neppi on erivärinen, niin mieskin kuulemma osaa laittaa nepit suorilla kiinni, eikä tarvitse arpoa, mikä kuuluu mihinkin neppiin. Näppärää.
 Toinen Majapuun neuloksista tehty puku on 62-senttinen omppupuku. Tämä omppu oli myynnissä aikaisemmin, ja missasin sen ostamisen. Sitten vaivalloisen ja pitkä metsästyksen jälkeen sain metrin palan vaihdettua Kangashamstereissa. Voi onnen päivää, kun kangas saapui. Siitä tuli Ottobresta 4/12 Jumpsuitti. Lapaset kuuluvat settiin. Hattu vielä puuttuu, mutta nämä taitavat olla sopivia vasta kesemmällä, joten ei ole kiirettä. Nyt en raaskisi enää leikellä tuota ihanaa omppua!
 Metsolasta kotiutuneet kukka- ja pallokankaat taipuivat tulokkaan housuiksi ja huppariksi, kaavat OB 4/12.
Hupparissa on sama keltainen raitavuori kuin tuossa pinkissä omppuhaalarissa. Jotenkin tuo kukkakangas on vain niin ihana. Sitäkin on pieni määrä jäljellä, sekin menee pinoon: "En raaski ikinä enää leikellä..."
 Mekko on samaisesta Ottobresta, koko on 62 cm. Saa nähdä, miten tuo istuu päällä, kun etukappaleen kuminauha vetää tuota mekkoa hieman kasaan.
 Nämä housut ovat siis samaisesta Ottobresta. Lehdessä nämä olivat farkut, mutta tein joustofroteisen version. Aika leveät näin äkkiseltään. Jospa se pieni vaippapylly kuitenkin vähän näitä täyttäisi.
Tulokasta odotellaan. Mitäs sitten ompelis? =)

1 kommentti:

  1. Ihania tyttöjuttuja oot tehny ! Ja sopivasti tosiaan tuli tyttökin. ;)

    VastaaPoista