Hae tästä blogista

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pieni paitakatsaus

Tämä pesukarhukangas näytti niin hienolta, kun sitä tilailin. Sitten joku jossain käytti sanaa "vankikarkuri" tämän kankaan yhteydessä. Eihän sitä muuta tarvittu, kun paita rupesi näyttämään vankilapaidalta. Hihoilla koitin saada vähän piristystä, ettei näyttäisi niin vankilapaidalta. Kokonaisuus on mielestäni ihan mukava. Kaksivee tykkää kyllä kovasti. Ja sehän riittää äidille! =)
 Eskarilainen halusikin yllättäen tästä Metsolan autokankaasta oman hupparinsa. Eskarilainen on siis tyttönen, ja hänen mieltymyksensä ovat kyllä ennen olleet enemmän kukkajuttuja. No, eihän se mitään, tein tämän kääntöhupparin koossa 110/116. Onpahan jotain pojalle jo odottamassa. Tämä on siis kokonaan vuoritettu. Eka kertaa vuoritin koko paidan; olikin yllättävän nopea ja helppo homma. Suosittelen! Hihoihin piti ommella pienet jatkot, kun kangasta ei millään riittänyt täyspitkiin hihoihin. No, eipä nuo paljon tuolta näy.
 Ja itsellekin vihdoin jotain: keltaisesta Ralliraidasta ihan peruspaita. Kaavana on luottokaavani eli Jokatyypin kaavakirjan peruspaita. Tätä ei vielä pääse sovittamaan, kun tuo masuasukki ei mahdu tähän. No, helmikuun aikana pitäisi tapahtua äkillinen laihtuminen! Kiva, kun on odottamassa uusi paita...

1 kommentti:

  1. No just !!! Kylläpä rouva siellä surruuttelee ! Hatunnosto ! :) Mukava, että tämä osoite alkoi jälleen elää.

    VastaaPoista