Hae tästä blogista

perjantai 25. helmikuuta 2011

Merinovillaa



Ompelukset ovat viime aikoina keskittyneet merinovillan silppuamiseen ja kasaamiseen. Talon mies tilasi itselleen merinovillakerrastoja peräti kaksi kappaletta. Niissä menikin pieni tovi ommellessa. Ruskea merinovilla on Kangastukusta ja vihreä Myllymuksuilta. Äkkiseltään vaikuttaa ihan samalta tavaralta.
Kalsonkiosastolle tein kolmet samanlaiset kalsongit. Ohje on ollut vuonna 2003 SuuriKäsityö-lehdessä, josta olen sen kopioinut ja ennenkin kalsonkeja valmistanut. Ne edeltävät olivat vain marimekon trikoota ja ovat kirvoittaneet monta hilpeää kommenttia pelikavereilta. Urhoollisesti talon mies on niitä kuitenkin pitänyt, ja ilmoittanut, että kalsongit ovat vaimon rakkaudella tekemät, siksi niitä on niin mukava pitää. =)
Vasemmanpuolensen mullikkakangas ovat jo pari vuotta kaapissa inspiraatiota odotellut ja muuntui nyt huumorikalsongeiksi. Kangas on Myllymuksujen bambukangasta.
Kypärämyssyjä valmistui myös pari kappaletta. Kokoluokka on aikuiselle miehelle, suurennettu vain vanhasta pienten kaavasta. Lisäksi tein tuon "putken", joka käy kaulurista ja hatusta, aina tarpeen mukaan. Kyllä näiden pitäisi pitää kylmä loitolla reilun viikon hiihtovaelluksella lapin erämaassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti