Hae tästä blogista

perjantai 25. helmikuuta 2011

Kiireitä pukkaa



niin, että en ehdi tätä blogia päivittämään haluamallani tavalla. Mutta toiveissa on, että joskus tämä eläisi enemmän reaaliajassa!
Tammikuussa kuitenkin vietin UFO-kuukautta. Valmiiksi tuli ainakin pari vuotta nurkissa pyörinyt poolopaita jostain Novitan pörröisestä langasta... Paita oli kainaloissa asti menossa, ja sain sen puikoteltua loppuun. Kympin puikoilla se tulikin sitten loppujen lopuksi yllättävän nopeasti. Kuvaa en älynnyt ottaa...
Ompeluksista valmistui takki, vasta vuoden pöydällä odottanut. Malli on ottobre woman -lehdestä vuoden takaa. Ihanan näköinen lehdessä. Tiesin, että ottobre-mallit ovat yleensä minulle liian lyhyitä ja leveitä, ja ennakkoon jo kavensin ja pidensin takkia... No miten kävi, arvaatte varmaan; takki oli kuitenkin liian lyhyt hihoista, leveä vartalosta ja hartioista liian pieni. Jaa että suututtaako? No arvaa vaan! En tiedä vielä mitä tälle tekisi, pitää varmaan yrittää myydä pois..
Nappienkin kanssa sohlasin oikein urakalla. Kävin ostamassa tarvittavan määrän, ja kun tuli kiinnittämisen aika, niitähän oli kaksi liian vähän. Äkämystyneenä menin takaisin kauppaan, ja sain kaksi nappia lisää. No, eihän mennyt kuin pari viikkoa, niin kaksi nappia löytyi ompelulaatikon kätköistä. Ne kiikutin nolona takaisin kauppaan! Muita UFOja valmistui ainakin tämä paita, jonka kaulus on ollut teon alla muutaman kuukauden..
Peruspaita kaikin puolin, mutta tosi mukava käytössä. Kaulus on hätävara, kun eka viritys meni pieleen. Mutta ekaluokkalainen tykkää tällaisesta joulupukkivärityksestä!

1 kommentti:

  1. Onnittelut ufojen laskeutumisesta? (onko oikea termi!). Kiva kun saa valmista. Takki on todellakin kauniin näköinen, varmaan jostain käyttäjä löytyy.

    VastaaPoista