Hae tästä blogista

perjantai 17. syyskuuta 2010

Marraskuun tulokkaalle



olen saanut jo jotain aikaiseksi. Tämä puku valmistui kierrätyshengessä isonsiskon paidasta. Alunperin se oli 130-senttinen lingon&blåberryn pitkähihainen, joka ei oikein värien puolesta istunut kenellekään. No, pelastin sen kierrätyspussista. Kangas oli hyväkuntoinen, ainoa ongelma oli tuo väritys. Mutta minusta tästä tuli ihan tyylikäs.
Toinen jatkuvasti vireillä ollut projekti on tämä Babette-peitto, jollaisia olen ihaillut eri blogeissa. Pitihän minunkin aloittaa sen virkkaaminen. Työläs projekti, mutta niin mukava! =)
Virkkuukoukun koko on 4,5, ei siis mikään ihan pieni. Lankana on tosi ihana Cascade 220, jota ostin Lankakauppa Kujeesta. Samoin tein voinkin mainostaa, että on ihana kauppa! Suosittelen vierailemaan ja tilaamaan, jos olet innostunut neulomisesta tai virkkaamisesta.
Babetesta taitaa olla puolet valmiina. Mutta onhan tässä vielä pari kuukautta aikaa. (Tosin tästä on tulossa vain turvaistuinpeite, ei mitään parisängynpeitettä... ) Tällä vauhdilla valmista on ehkä joulun jälkeen... =)

Ps. Aina kun lisään kuvan, tekstin väri muuttuu siniseksi. Onko tämä ihan normia, vai teenkö jotain pieleen? Ja jos liitän kuvan, se menee aina ekaksi ennen tekstiä, ei siis sinne, missä kursori on. Mikä tässä mättää? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti